Intiem prive

Intiem prive

Bij Lekker intiem bel je prive met de leukste dames van dit moment voor telefoonsex en wie weet wel meer. Bel direct 0906-1010341 (0,80/min) en laat je verassen door de gewilligste vrouwen prive.

Sexlijn bellen

Sexlijn bellen

Het bellen van onze sexlijn kost u minder dan 0,80 per minuut. Voor een half uur sex rekent u minder dan € 24 af. U kunt bellen met vaste of mobiele telefoon en worden er achteraf geen extra kosten gerekend.

Telefoonsex

Telefoonsex

Telefoonsex opent de deuren voor lui die in een sociaal isolement verkeren en opzoek zijn naar contact tegen betaling. Bel direct 0906-1010341 voor meer info of om direct door te schakelen met een dame.

Wat is intiem? En hoe werkt dat over de telefoon?

Mensen die voor het eerst een sexlijn hebben gebeld zijn mogelijk bekend met hoe telefoonsex werkt. U belt 0906-1010341 en kiest voor optie 2 om direct door te schakelen met een dame aanwezig. Vervolgens verbind de computer u live door en raakt u 1 op 1 met elkaar verbonden en staat de weg vrij om een heerlijk intiem gesprek te volgen. Breek het ijs door uzelf voor te stellen en te vragen wie de dame is. Zodra er een vlot gesprek op gang komt kan je je fantasie kenbaar maken aan de dame om deze samen tot een heerlijk hoogtepunt te voldoen. Wil je meer? Stel dan voor om voor een 2de ronde te gaan samen met de dame prive.